Alf Alfabet

Spill


Alf Alfabet er en serie spillbaserte apper som fokuserer på bokstavinnlæringen ved å koble bokstavtegn til bokstavlyd. Dette er viktig for å knekke lesekoden. Man kan velge å bruke ett spill eller flere spill for variasjon. Spillene er fine både til hjemmebruk og til bruk i skolen som supplement i opplæringen.


.

Alf - Lær å skrive bokstaver

Lær sammenhengen mellom bokstavtegn og bokstavlyd! Lær å skrive bokstaver! Et godt supplement i den første lese- og skriveopplæringen.


Alf - Lær bokstaver

Et morsomt og lærerikt spill som gir barna motivasjon og mestring i den første lese- og skriveopplæringen. Spillet består av tre deler, som er en kombinasjon mellom memorering, sporing av bokstaver og lekeverden.

Alf Alfabet - Salto

Barna skal styre figuren Alf eller vennene hans for å koble små bokstaver med bokstavlyden. På veien kan figurene også spise ulike typer frukter som gir poeng og styrke.

Alf Alfabet - Løp

Dette er et spill hvor barna skal styre Alf eller vennene hans mens de løper oppover skjermen. På veien skal man koble små bokstaver med bokstavlyden. Mat og drikke gir Alf og vennene styrke og er viktig påfyll underveis.

Alf Alfabet - UFO

Alf flyr i en ufo og skal koble små bokstaver med bokstavlyden. På veien kan en også ta flotte diamanter som gir poeng og styrke.